Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat de St. Nicolaasschool in Nijmegen over op het zogenaamde vijf-gelijke-dagen-model, waarbij de kinderen alle dagen om 14.00 uur uit zijn. Ons dagelijkse programma van gevarieerde activiteiten past perfect bij deze langere opvangtijden - sinds vorig jaar bieden wij ook geen opvang meer vanaf 15.00 uur. Op verzoek van een aantal ouders halen wij vanaf augustus ook een groepje kinderen op van de St. Nicolaasschool.

Het plan is om op termijn (bij voldoende belangstelling) een lokatie richting de Goffert te openen. Wij hebben zelfs al wat op het oog. Tot die tijd sluiten de Nicolaas-kinderen aan bij het programma van onze lokatie in het Kulturhus in Beek. We proberen daarbij gesleep met de kinderen natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Ze gaan rechtstreeks naar het zwembad, de speeltuin of de plas - we gebruiken onze lokatie zeker niet dagelijks. Omdat we de kinderen 's avonds thuis brengen, maakt opvang met Beek als uitvalsbasis voor ouders praktisch gezien ook niet zoveel uit.

Mocht je belangstelling hebben voor Vette BSO, vragen hebben of meer informatie willen, bel of mail ons gerust! 024 844 22 59 of info@vettebso.nl