Een heel vet 2016 allemaal!

31 december 2015


permalink

 

Vette nieuwe website

15 november 2015

Na vijf jaar trouwe dienst werd het tijd om onze website eens grondig onder handen te nemen.
Sinds de oprichting van Vette BSO zijn de tablets en smartphones in ons leven gekomen en inmiddels niet meer weg te denken. De nieuwe site 'kijkt' op welk apparaat ie getoond wordt en past zich daar op aan.

Het gedeelte voor kinderen, ouders en medewerkers van Vette BSO dat je te zien krijgt als je ingelogd bent, heeft ook een opfrisbeurt gekregen.
Naast cosmetische aanpassingen is er nu ook een heldere menu structuur en zijn er functies aangepast en bijgekomen.

Zo is het aanvragen van extra opvang aangepast, kunnen ouders nu aangeven of ze een sms-je toegestuurd willen krijgen als de nieuwe factuur online staat en is het hele berichtenverkeer gereorganiseerd.

Ook is er een kaart waarop je kan zien waar je met Vette BSO naartoe geweest bent, zijn er nieuwe dingetjes bijgekomen en de site is ook nog 50% sneller dan de vorige. Jeej!


permalink

 

Binnenkort ook verkrijgbaar op de St. Nicolaasschool!

10 mei 2014

Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat de St. Nicolaasschool in Nijmegen over op het zogenaamde vijf-gelijke-dagen-model, waarbij de kinderen alle dagen om 14.00 uur uit zijn. Ons dagelijkse programma van gevarieerde activiteiten past perfect bij deze langere opvangtijden - sinds vorig jaar bieden wij ook geen opvang meer vanaf 15.00 uur. Op verzoek van een aantal ouders halen wij vanaf augustus ook een groepje kinderen op van de St. Nicolaasschool.

Het plan is om op termijn (bij voldoende belangstelling) een lokatie richting de Goffert te openen. Wij hebben zelfs al wat op het oog. Tot die tijd sluiten de Nicolaas-kinderen aan bij het programma van onze lokatie in het Kulturhus in Beek. We proberen daarbij gesleep met de kinderen natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Ze gaan rechtstreeks naar het zwembad, de speeltuin of de plas - we gebruiken onze lokatie zeker niet dagelijks. Omdat we de kinderen 's avonds thuis brengen, maakt opvang met Beek als uitvalsbasis voor ouders praktisch gezien ook niet zoveel uit.

Mocht je belangstelling hebben voor Vette BSO, vragen hebben of meer informatie willen, bel of mail ons gerust! 024 844 22 59 of info@vettebso.nl


permalink

 

Top 3 zomeruitjes

4 augustus 2013

We hebben nog een week te gaan, maar kijken nu al terug op een meer dan geslaagde zomervakantie. Met weergoden in een goede bui, is ons programma bijna integraal doorgegaan. De slecht-weer-alternatieven zoals Goflbad Oss, KidzCity en de NASA tentoonstelling zijn nog even in de hoge hoed van Thea gebleven - er komen nog genoeg vakanties met minder weer :).

Hieronder de top 3 leukste zomeruitjes volgens Vette BSO. meer...


permalink

 

De op-twee-na-duurzaamste BSO van Nederland

14 november 2011

Afgelopen vrijdag was het niet alleen de elfde-van-de-elfde-van-de-elfde en St.Maarten, maar ook nog De Dag van De Duurzaamheid. Op die dag is de Groene Giraf uitgereikt, de prijs voor meest groene kinderopvang van Nederland.Wij waren genomineerd in de categorie Buitenschoolse Opvang, maar hebben het af moeten leggen tegen winnaar Ons Kindercentrum en, heel toevallig ook uit de buurt, Struin. Toch vinden wij onze derde plaats (van heel Nederland) ook iets om apetrots op te zijn! Lees het juryrapport op de site van de Groene Giraf.


permalink