In 2010 is Vette BSO opgericht vanuit het idee dat kinderopvang in de eerste plaats leuk moet zijn voor kinderen. Al 8 jaar lang gaan we daarom iedere dag “iets” met ze doen. Inmiddels gaan er wekelijks zo'n 80 kinderen met ons mee. Niet allemaal tegelijk, natuurlijk. Op de drukke dagen zijn het er maximaal 40, verdeeld over 2 groepen.

Het Team bestaat nu uit 5 vaste Medewerkers (HBO) en een Directeur. Een kleine organisatie, maar met groeiambities. Omdat Vette BSO een nieuwe fase ingaat, zijn we op korte termijn op zoek naar een

Pedagogisch Manager M/V

30 uur per week

Wat ga je doen?

Net als de Directeur, werk je als Pedagogisch Manager voor een deel mee op de groep (12 tot 16 uur per week). Omdat het zo leuk is, maar ook om binding te houden met de dagelijkse praktijk. Die valt namelijk onder jouw verantwoordelijkheid. Je geeft leiding aan het Team. Je overige uren worden in overleg ingevuld, afhankelijk van je belangstelling en competenties. Wees gerust, de “suffe” administratie hoef je in ieder geval niet te doen. Je trekt op met de Directeur en gaat mee naar gesprekken met ouders, de gemeente, school en andere netwerkpartners. Je levert een bijdrage aan ons beleid en denkt mee bij besluitvorming. Het is een nieuwe functie, dus er is nog van alles mogelijk. Dat heb je zelf in de hand!

Waar en hoe laat?

De werktijden zijn in principe op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 18.15 uur. In de ochtenden werk je vanuit ons kantoortje in Ooij.

Wie zoeken wij?

Als eerste is het belangrijk dat je kinderen van 4 tot 12 jaar heel leuk vindt. En dat je achter ons concept staat. Een gezond stel hersens is ook handig. Je hebt een opleiding afgerond op HBO-niveau, bijvoorbeeld Pedagogiek, PABO, SPH, CMV. Of iets gelijkwaardigs, waarmee je voldoet aan de kwalificatie-eis uit de CAO Kinderopvang. Je hebt al een aantal jaren met kinderen gewerkt. Je bent zelfstandig, pro-actief en ondernemend. Je durft fouten te maken en weet kansen te grijpen. Je wilt je verder ontwikkelen en neemt hiertoe zelf initiatief.

Wat krijg je daarvoor?

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Kinderopvang. Deze functie valt in schaal 9.

Lijkt je dat wat?

Mail je motivatie en beknopt CV naar: info@vettebso.nl ter attentie van Thea Janssen. Vragen stellen mag ook. Ik ben te bereiken op 06 317 95 643.